Välkommen till årsstämma

Välkommen till föreningsstämma i Brf Travkusken tisdagen den 25 maj kl. 18.30 på Brommavik Hotell, Karlsbodavägen 45 i Bromma.

Styrelsen kallar till ordinarie föreningsstämma. Med anledning av pandemin kommer vi självklart att följa myndigheternas rekommendationer i stämmolokalen för att minska risken för smittspridning. Munskydd kommer att finnas tillgängligt på plats för alla som deltar men vi ber dig som har symptom att stanna hemma och istället ge fullmakt till en granne eller till styrelsen. Det kommer att finnas möjlighet att lyssna på mötet digitalt via ZOOM men det kommer i år endast vara möjligt på rösta på plats i lokalen. Om du vill lyssna på mötet digitalt kontaktar du styrelsen senast dagen innan stämman.

Årsredovisning kommer att finnas tillgänglig på föreningens hemsida senast två veckor innan föreningsstämman. Om du inte har möjlighet att ta del av årsredovisningen digitalt kan styrelsen hjälpa till med utskrift. Kontakta då styrelsen på brftravkusken@gmail.com eller via postfacket i port 21.

Dagordningen (inkl. den här kallelsen) finns att ladda ned här.

Välkomna!
Styrelsen i Brf Travkusken

Senaste inläggen

Bloggarkiv