Cykelrensning 9 november

Styrelsen får återkommande mejl om platsbrist vid cykelförvaring, oreda eller att cyklar står för trångt, blockerar andras m.m. Vi passar på att informera om att det finns plats för närmare 30 st cyklar i cykelförrådet bortanför port 27, ett låst avsides utrymme där din cykel står torrt och varmt året om. Här blir det inte heller dammigt som i garaget.

Under åren har cyklar och barnvagnar visat sig övergivna av ägare som flyttat härifrån. Därför gör styrelsen återkommande utrensningar. Nu är vi igång igen.
Ikväll har samtliga cyklar, barnvagnar, leksaker och annat lösöre som står både i föreningens lokaler och på gården lappats (ca 300 st). Lapparna är gula och nu är det upp till ägarna att innan den 9 november ta bort den gula lappen för att visa att sakerna har en ägare. Annars kapas ev. lås och objekt bortforslas. Det är alltså inget fel att du förvarar din cykel eller barnvagn på avsedd plats men vi vill inte ha övergivna som upptar plats från andra.

OBS! EXTRA VIKTIGT !!!
Även om den gula lappen tas bort kan styrelsen bedöma att objektet inte hör hemma där det nu står. Vad som hör hemma i cykelställ och cykel- och barnvagnsförråd är självförklarligt.

Vissa objekt som t.ex. trehjulingar, sparkcyklar m.m. rör sig mer i en gråzon i mån av plats medan annat definitivt ska förvaras i förråd. Solklara exempel på senare nämnda är t.ex. vinter-/sommardäck i garaget, kolgrill, och snowracer på gården, bagagerumsmatta, barnsäng, bilbarnstolar m.m. i barnvagnsförråd. Dessa hör hemma i boendes förråd och riskerar bortforsling om de inte tas om hand om innan den 9 november.

Som vi tidigare meddelat i informationsbrevet i brevlådan, är du inte hemma och fysiskt inte kan ta bort lappen, kontakta oss här.

Senaste inläggen

Bloggarkiv