Om oss

Bostadsrättsföreningen Travkusken, 769617-7521, bildades 2007 och omfattar 3 st bostadshus (115 lägenheter) och garage (80 platser) som färdigställdes 2017. Byggherre var Bonava med NCC som entreprenör. Marken är friköpt och ligger i Stockholms kommun, i stadsdelen Mariehäll, i Bromma.

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter för permanent boende utan begränsning i tid. Bostadsrätt är den rätt i föreningen som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Närområde
Området Mariehäll och grannen Annedal är båda mycket barnvänliga med begränsad biltrafik, grönområden, lekparker, bollplan, plaskdamm och utegym. Här finns natur, butikscentrum och flera kommunikationer på bekvämt avstånd och i närområdet finns två skolor samt flertalet förskolor. I området finns också en mindre matvarubutik, flera närlivs, kemtvätt, gym samt ett urval av restauranger. Marabouparken, Lönnebergaparken och Åparken ligger inom 10 minuters gångavstånd liksom flera större matvarubutiker.
Med närhet till såväl Sundbybergs centrum som Bromma Blocks finns ett stort urval av både butiker och service några minuter bort.

Kommunikationerna är mycket goda med både bussar (3 min gångväg), tvärbana (8 min gångväg) och pendeltåg (15 min gångväg). Med tvärbana eller buss tar det ca 15 minuter att komma till Mall of Scandinavia som är Sveriges största köpcentrum. Till Stockholm City tar du dig på 8 minuter med pendeltåg.
 

DOKUMENT (pdf)

Mariehäll och Annedal under  byggtiden Mariehäll och Annedal under byggtiden
Renderad bild över fastigheten Renderad bild över fastigheten


 

Konceptbild över innergården Konceptbild över innergården