Senaste ny om sopsugen

I Annedal och Mariehäll finns en sopsug som tar hand om vårt restavfall, tidningar/papper och kompostavfall. Hit är samtliga fastighetsägare anslutna och anläggningen ägs gemensamt genom Agnes Cecilia Sopsug Samfällighetsförening. Eftersom deras nyheter i högsta grad angår oss boende kan du ta del av deras nyhetsbrev för februari här.

Kort kan sägas att många av oss behöver bli bättre på att sopsortera. Återkommande problem finns med att boende i området inte förstår att i kompost får endast för ändamålet avsedda papperspåsar användas. I ingetdera av sopnedkasten får större skrymmande saker tryckas ned. Förekomsten av att någon försökt slänga större delar från en barnvagn i restavfall skapade stopp för flera av oss och dyra reparationer.

Senaste inläggen

Bloggarkiv