Cykelrensning på gång!

Upplyser om att vi inom kort kommer att skicka ut information ang. höstens cykelrensning. Vi kommer att göra som förra året, alla cyklar och annat som står i/på föreningens ytor kommer märkas upp med en gul lapp. Du har sen en viss tid på dig att ta bort denna annars väntar bortforsling! Datum är preliminärt satt till den 8:e november.

Skulle du vara bortrest och inte har möjlighet att plocka bort lappen kontaktar du oss i styrelsen. Vet du redan nu att du t.ex. har en äldre sämre cykel som du ska slänga kommer en container finnas på plats nu i veckan. Passa på att rensa såväl förråd som lägenhet.

OBS, sådant som uppenbarligen INTE hör hemma i våra cykelförråd eller cykelställ som t.ex. grillar, snowracers, leksaker och pulkor kommer bortforslas ÄVEN om den gula lappen tas bort. Dessa saker ska förvaras i ditt eget förråd.

Senaste inläggen

Bloggarkiv