Vatteninträngning igen tyvärr

Tråkigt att meddela detta... trots dränering på plats har det nyss återigen kommit in vatten i förråd mellan 25-27. Har du förråd här kom ned och ta en titt, gärna med en mopp i handen. Jour är ringd men pga hård belastning efter de vansinnesmängder vatten som fallit i regnet vet de inte när de kan komma.

*** UPPDATERING ***

Tillgängliga medlemmar ur styrelsen och ytterligare en boende har nu moppat och dammsugit upp vattnet i gångar och trapphus. Det blev flera spannar vatten men det finns fortfarande vatten kvar i medlemmars förråd som vi inte kommer åt. Vi har lämnat våtdammsugaren och mopp i källargången vid port 25 så drabbade medlemmar kan dammsuga eller moppa upp vatten i sina egna förråd. Det kommer också fortsätta rinna fram i gången ur flera förråd så dra gärna något drag där vid behov. En avfuktare är också på plats utlånad av jouren som anlände när vi var klara.

Vi uppmanar alla drabbade medlemmar att dokumentera skadorna på egendom och skicka till Bonava.

Senaste inläggen

Bloggarkiv