VIKTIGT - Cykelmärkning

Imorgon när ni vaknar och ska bege er iväg på cykeln, med barnvagnen eller snow racern (står ute vid port 27!) kommer ni mötas av en gul lapp. Den gula lappen sitter nu på samtliga cyklar, barnvagnar, pulkor, snow racers och annat som är parkerat på vår gård eller i våra utrymmen inomhus.

Varför? Jo för att vi provar att göra en ordentlig rensning. Vi vet att flera avflyttade lämnat efter sig bl.a. cyklar. Samtidigt har vi medlemmar somfrågar om fler möjligheter att låsa fast sina cyklar och då känns det onödigt att kvarglömt eller lämnat upptar plats.

DU måste nu själv titta till din cykel/barnvagn etc och visa att den är din genom att ta bort den gula lappen INNAN DEN 30/9. Genom att göra så kommer det lappade objektet inte att forslas bort. Resterande kommer tas om hand av styrelsen för förvaring en kort tid OM någon varit bortrest eller undgått informationen (informationsbrev kommer!). Sen försvinner dem.

Givetvis stoppar du lappen i fickan tills du har pappersinsamling inom räckhåll och slänger den inte på marken.

Vi hoppas detta ska frigöra mer utrymme för de som behöver :)
Pst... även möbler som gömts lite här och där fick sig en lapp också!

Senaste inläggen

Bloggarkiv