Förtydligande om trivsel och lek
Efter det senaste nyhetsbrevet där vi bland annat skrev om lek och trivsel, har styrelsen fått en del frågor om vad som bör vara tillåtet eller inte på vår gemensamma innergård.

Först av allt vill vi förtydliga att styrelsen inte har beslutat om att lek på innergården skulle vara förbjudet. Alla boende – stora som små – är självklart välkomna att leka, vistas på och njuta av vår härliga innergård!

Dock är det styrelsens skyldighet att agera på frågor och synpunkter från medlemmar. Vi har tidigare gått ut med uppmaningar om att undvika höga ljud, såsom att borra, under kvällstid då många föräldrar upplevt detta som störande när de ska lägga sina barn. På samma sätt är styrelsens senaste uppmaning gällande trivsel och lek på innergården sprungen ur klagomål från boende. Vår förening består av 115 lägenheter med boende i olika åldrar och med olika behov,
som alla behöver ta hänsyn till och respektera varandra för bästa trivsel.

Vi värnar mycket om vår fina innergård, speciellt då växterna fortfarande håller på att rota sig. Trädgården är påkostad med mängder av vackra växter och fina sällskapsytor för boende att njuta av. Vi uppmanar därför till försiktighet gällande bollsporter på innergården eftersom bollar ofta hamnar i våra rabatter och varken bandyklubbor eller trampande i rabatterna gör livet lättare för våra växter.

Styrelsen jobbar hårt för att agera på både stora och till synes små problem och vi är tacksamma för alla synpunkter, tips och önskemål. Om ni har några frågor är ni alltid välkomna att kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Senaste inläggen

Bloggarkiv