Om oss

Brf Travkusken, orgnr 769617-7521, bildades 2007 och omfattar 3 st bostadshus med tillsammans 115 lägenheter och garage med 80 platser som färdigställdes 2017. Marken är friköpt och ligger i Stockholms kommun, i stadsdelen Mariehäll, en del av Bromma.

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter för permanent boende och lokaler under nyttjande utan begränsning i tiden. Bostadsrätt är den rätt i föreningen som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Närområde
Vi har både natur, butikscentrum och flera kommunikationer på bekvämt avstånd och i närområdet finns flera förskolor och skolor. Området Mariehäll och grannen Annedal är båda mycket barnvänliga med begränsad biltrafik, grönområden, lekparker, bollplan, plaskdamm och utegym. I området finns också en mindre matvarubutik, restauranger, kemtvätt, gym m.m. Fler parker som Marabouparken, Lönnebergaparken och Åparken ligger inom några minuters gångavstånd liksom flera större matvarubutiker. Med närhet till såväl Sundbybergs centrum som Bromma Blocks finns både butiker och service ett stenkast bort.

Kommunikationerna är mycket goda med både bussar (3 min gångväg), tvärbana (8 min gångväg) och pendeltåg (15 min gångväg).
Med tvärbana eller buss tar det ca 15 minuter att komma till Mall of Scandinavia som är Sveriges största köpcentrum. Till Stockholm City tar du dig på
ca 8 minuter med pendeltåg.
Konceptbild över Travkusken
Konceptbild över Travkusken
Konceptbild över gården
Konceptbild över gården
Mariedal och Annedal under byggnation
Mariedal och Annedal under byggnation