Nedmontering av kran

Information från NCC och tyvärr sammanfaller den illa med vår garagesopning som sker under måndag den 25:e då garaget måste vara utrymt mellan 11-16. Information om både sopningen och nedmonteringen finns också uppsatt i våra portar. Klicka för att förstora bilden.

"Nedmontering av kran - Linaberg
Vi kommer denna vecka gå i mål med stomarbetet på Linaberg 19 och kommer därför påbörja kranrivningen nästa vecka. Vi planerar att starta arbetet måndag 25/5 och det planeras att pågå t.o.m. fredag 28/5.
Under dessa fem dagar kommer framkomligheten längs med Alpvägen att påverkas. Det kommer bli fler transporter än vanligt och lastbilarna kommer behöva backa ner mot bygget då genomfart via bygget inte kommer vara möjlig. Flaggvakter kommer finnas utplacerade längs med Alpvägen för att säkerställa säkerheten för alla omkringboende.
Vi ber er att inte parkera på den tillfälliga grusade ytan längs med Alpvägen då vi planerar att tömma ytan på bilar för att underlätta arbetet för våra lastbilsförare."